Home :: Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii


 

Acesta este site-ul oficial www.butonii.ro al SC CUFFLINKS SRL ("Site-ul").

 1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare
  Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si SC CUFFLINKS SRL sunt inlocuite prin prevederile prezentelor conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, conditiile de utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

 2. Continut site si Copyright
  Fotografiile produselor afisate pe acest Site au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in Site sunt valabile in limita stocului. Mentionam ca facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest Site.

 3. Lipsa garantiilor
  Intreg continutul acestui Site poate fi modificat si va este oferit "ca atare" fara a se oferi nici o garantie de nici un fel, fie aceasta expresa sau implicita.

 4. Cum se comanda?
  Comanda pe site:
  Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului www.butonii.ro este necesar sa completati formularul de comanda cu o adresa de e-mail valida sau un numar de telefon valid pentru a putea fi contactati in vederea livrarii.
  Comanda telefonica:
  Pentru comanda telefonica sunati la oricare din numerele de telefon de mai jos:
  Telefon Comenzi: 0723 680 044 / 0741 035 700

 5. Disponibilitatea produselor:
  In cel mai scurt timp de la lansarea comenzii veti fi contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al produsului solicitat.

 6. Efectuarea platii
  Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
  a) Plata ramburs. Coletul este insotit de factura fiscala aferenta comenzii. Chitanta va fi emisa de catre firma de curierat rapid.
  b) Plata in avans prin transfer bancar in contul IBAN:RO38INGB0000999904163079
  deschis la Banca:ING BANK N.V. AMSTERDAM-Sucursala Bucuresti. Coletul va fi livrat de catre una dintre firmele de curierat rapid colaboratoare si va contine si factura fiscala aferenta comenzii.

 7. Modalitati livrare
  Transportul este asigurat prin intermediul uneia dintre firmele de curierat rapid colaboratoare sau prin intermediul Postei Romane. Livrarea poate dura de la cateva pana la 7 zile lucratoare. Livrarea este gratuita. *Preturile includ TVA.

 8. Politica de returnare
  Produsele achizitionate la distanta:
  Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform Ordonantei 130/2000. Returnarea produsului se va face doar dupa ce ne instiintati in scris despre intentia dvs. la adresa comenzi@butonii.ro. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara invocarea vreunui motiv si fara a se cere penalitati.
  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. SC CUFFLINKS SRL va inapoia contravaloarea comenzii prin mandat postal sau virament bancar in cel mult 30 de zile de la data la care primiti produsul. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, etc.
  Produsele ale caror caracteristici nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise la adresa sediului social al SC CUFFLINKS SRL mentionata pe Site. In notificare se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC CUFFLINKS SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Costul transportului produselor de la SC CUFFLINKS SRL catre client si de la client catre SC CUFFLINKS SRL revine in responsabilitatea SC CUFFLINKS SRL.
  Produsele cu lipsa de conformitate:
  Cheltuilelile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre SC CUFFLINKS SRL
  Produsele primite defecte:
  In eventualitatea in care produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie vor fi inlocuite cu un produs conform, cu conditia notificarii in scris a SC CUFFLINKS SRL in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.
  Cheltuilelile de transport vor fi suportate integral de catre SC CUFFLINKS SRL Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul conditiilor generale de garantie.
  Reclamatii
  Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
  SC CUFFLINKS SRL, folosind formularul online sau numerele de telefon afisate pe pagina de contact.
  Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la unul din comisariatele teritoriale
  sau online la
  http://www.anpc.gov.ro/anpc/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=54.

 9. Conditii de garantie
  Garantia se solutioneaza la sediul SC CUFFLINKS SRL prezentat in pagina de contact de catre SC CUFFLINKS SRL prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.
  Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si Ordonanta 21/1992. Pentru produsele cu garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele/pliantele de intretinere). Garantia neconditionata de 14 zile permite consumatorilor returnarea banilor pentru produsele achizitionate online!

  • Conform legii Ordonanta de Guvern nr. 130/2000 republicata in 2008 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta: "Consumatorul are dreptul notifice în scris comerciantului renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

  Acest lucru inseamna ca daca un client in calitate de consumator persoana fizica, s-a razgandit asupra cumpararii unui produs, il poate returna prin colet in termen de 14 zile, doar in starea de produs nou in care l-a primit, fara urme de uzura, fara mici zgarieturi sau lovituri, fara date salvate in memorie, in ambalajele originale, cu folia de protectie ecran nedezlipita, insotit de cerere scrisa prin care doreste sa renunte la cumparare si solicita returnarea banilor. Dupa primirea coletului si constatarea starii de produs nou, vanzarea se va anula si consumatorul va primi banii inapoi in contul sau bancar.

  • Conform Art.10, litera C din legea O.G. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.Castile intrauriculare prin natura lor, sunt produse de igiena care se introduc in canalul urechii. Acestea se pot contamina si degrada in momentul probei, facand imposibila returnarea si revanzarea spre un alt client. Astfel castile intrauriculare se pot returna doar sigilate.

  • Conform Art. 10, litera A din legea O.G. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii (operatiuni de service, reparatii) a caror executie a inceput cu acordul consumatorului.

  • Conform Art.7 din O.G. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distantacheltuielile de returnare sunt in sarcina consumatorului.

 10. Termeni si conditii
  Efectuarea unei comenzi pe Site-ul www.butonii.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos. Informatiile furnizate catre SC CUFFLINKS SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC CUFFLINKS SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata, la cerere. SC CUFFLINKS SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Preturile sunt actualizate zilnic. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Produsele comercializate prin intermediul ww.butonii.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul. SC CUFFLINKS SRL isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

 11. Politica de confidentialitate
  Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate, mentionata mai jos. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.
  SC CUFFLINKS SRL nu este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. SC CUFFLINKS SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC CUFFLINKS SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor,diverse informatii in vederea intocmirii comenzilor numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC CUFFLINKS SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
  SC CUFFLINKS SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor Site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai,pentru confirmarea comenzilor , diverse informatii in vederea intocmirii comenzilor precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului .
  Pe Site nu se promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul butonii.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 12. Legislatie aplicabila si Jurisdictie
  Aceste conditii de utilizare si utilizarea acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile conditiilor de utilizare si/sau continutul Site-ului sau in cazul disputelor in care aceste conditii de utilizare si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.
  Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor continute pe Site fara aprobarea scrisa a autorilor.

 

www.butonii.ro
SC CUFFLINKS SRL
Sediu: Bucuresti
Tel: 0723680044;0741035700
Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J40/1182/2014
CUI: 32738112
IBAN:RO38INGB0000999904163079
Banca:INGB BANK N.V. AMSTERDAM - Sucursala Bucuresti
Capital social: 200 lei